Blog


Vogel Adri gyorsasági- és raliversenyző látogatta meg budapesti kereskedésünket


A héten Vogel Adri gyorsasági- és raliversenyző járt a budapesti kereskedésünkben. Köszönjük Adrinak az ajánlást!

Válassza készleten lévő használt autóinkat most akár 7,1%-os THM-mel: Cégek és magánszemélyek szám...


2023. november 1. és 2023. december 31. között kivételes finanszírozási ajánlatokkal várjuk vállalatokat és magánszemélyeket, együttműködve megbízható partnereinkkel, az Euroleasing-gel és a Merkantil Bankkal.

Használtautót a cégnek? Lízinggel több százezret is spórolhatnak a vállalkozások


Amióta egy új autóra akár éveket is várni kell, a cégvezetők figyelme is egyre inkább a használtautók felé terelődik. Egy használt gépjármű olcsóbb, azonnal rendelkezésre áll, és megfelelően vezetett szervizkönyv esetén rejtett hibákkal sem kell számolni. Azt azonban kevesen tudják, hogy a használt kocsikra is vonatkozó áfa-visszatérítési szabályoknak köszönhetően, nyílt végű pénzügyi lízinggel akár több százezer forintot is spórolhatnak a vállalkozások.

Használt autót a cégnek? Nyílt végű lízinggel még jobban megéri!


Egy nemrég megjelent kormányrendelet szerint a cégautóadó összege a jármű teljesítményétől és környezetvédelmi besorolásától függően jelentősen megemelkedett, tulajdonképpen megduplázódott. 50 kW-os teljesítményig júliustól havi 14.000-30.500 forintot, 120 kW felett pedig 41.000-81.000 forintot kell fizetni.

Milyen használt családi autót válassz 2022-ben?


Bár az állami támogatások még év végéig kihasználhatók azok számára, akik új, vagy szinte új családi autót vásárolnának, sok érv szól a használt gépjárművek mellett is.

Transzparencia
Megbízhatóság
Ügyfélélmény
Széles kínálat