Szolgáltatások


Okmányirodai átíratás 48 órán belül


Átvállaljuk a teljeskörű okmányirodai ügyintézést, a megvásárolt autót névre írva adjuk át az ügyfélnek.

Megújuló kínálat


Készletünk folyamatosan frissül. Kövesse megújuló kínálatunkat online, vagy kérje értékesítő kollégáink tanácsát.

Tanácsadás


Szakértő kollégáink teljeskörű információval állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Biztosítási szerződéskötés helyben


A biztosításkötés a Mercar független biztosítási alkusz partnerén keresztül történik. Segítünk megtalálni az ügyfeleink részére legkedvezőbb KGFB és Casco biztosítást.

Használtautó-garancia


A Mercarnál nem jelent nagy kockázatot a használtautó vásárlás, minden értékesített autóhoz 6 hónap / 15 000 km garanciát (Real Garant), biztosítunk díjmentesen. További részletekről, hogy milyen előre nem látható károktól, kellemetlenségektől védik meg Önt szolgáltatásaink értékesítő kollégáink tudnak bővebb információval szolgálni.

Hitel / Lízing


Kedvező konstrukciókat kínálunk magánszemélyek és cégek részére is. Cégek számára október 16-áig kedvező feltételekkel kínáljuk nyílt végű pénzügyi lízing konstrukcióinkat ami esetében a lízingdíj ÁFA-nak a fele visszaigényelhető.

Professzionális optikai felkészítés


Minden autót a legszebb állapotában adunk át új tulajdonosának. A járművek a kereskedésbe kerülés előtt teljes körű átvizsgáláson esnek át, és a Mercarius az esetleges esztétikai hibákat is kijavítja, ami azt jelenti, hogy ügyfeleinknek a vásárlást követően nem lesz feladatuk az autóval.

Finanszírozási szerződéskötés helyben


Kereskedőink szívesen adnak tájékoztatást a különféle lízing és hitel feltételekről és állítanak össze személyére szabott finanszírozási ajánlatot. További részletekről értékesítő kollégáink tudnak bővebb információval szolgálni.

Próbaút


Tudjuk, hogy a személyes menetélmények segítik ügyfeleink döntését! Egyeztessen értékesítő munkatársainkkal és tegye próbára a kiszemelt autót!

Transzparencia
Megbízhatóság
Ügyfélélmény
Széles kínálat