Rólunk


A Mercar használtautó a legnagyobb magyar tulajdonú flottakezelő leányvállalata, ahol kizárólag azok az autók kerülnek a kínálatba, amelyek teljes élettartamuk alatt a Mercarius flottakezelésében álltak. A Mercarius több mint 25 éves autóipari tapasztalattal rendelkezik, az 1990-es évek hagyományos értelemben vett rent-a-car tevékenységéből fokozatosan, átgondolt stratégia mentén jutott el odáig, hogy 2022-re, több mint 12 000 darabos gépjárműparkkal rendelkezik.

02

A cég üzleti stratégiája az elmúlt évtizedek alatt nem változott – minőségi, az ügyfelek valós igényeihez és pénzügyi kockázataira szabott szolgáltatási csomagokat kínálunk átlátható és kiszámítható árképzési rendszer mellett. Kockázatoktól mentes, kiszámítható megoldásainkat ezért is választja egyre több hazai és nemzetközi vállalat. Ezzel a szellemiséggel indította el 2022-ben a Mercar használtautót is a magyar vállalat.

A korábbi flottakezelésből „kifutott” autók életkora – a futamidő átlagos tartamából adódóan – általában 4-5 év lesz. Kínálatunkban megtalálhatóak a kombik, sedanok, SUV-ok, egyterűek, kishaszongépjárművek, kisbuszok egyaránt. Az üzemanyag tekintetében is teljeskörű a spektrum: elektromos, hibrid, pluginhibrid, benzines és dízel autókat egyaránt forgalmazunk. A járművek a kereskedésbe kerülés előtt teljes körű átvizsgáláson esnek át, és a Mercarius az esetleges esztétikai hibákat is kijavítja, ami azt jelenti, hogy ügyfeleinknek a vásárlást követően nem lesz feladatuk az autóval. Erre garanciát nyújt az autópiacon szerzett több mint 25 év tapasztalatunk, magas szintű szakmai hátterünk és a vásárlást követő 6 hónap /15 000-km- ig tartó garancia biztosítás. 

20221213_Mercarius-43

 

Transzparencia
Megbízhatóság
Ügyfélélmény
Széles kínálat