Használt autó finanszírozási lehetőség magánszemélyekre szabva


A Merkantil Bank rendkívül kedvező, 7,17%-os THM-mel kínál zártvégű pénzügyi lízing lehetőséget a Mercar készletén lévő használt gépjárművek finanszírozására 2023. november 1. és 2023. december 31. között. 

A zártvégű pénzügyi lízing konstrukció kifejezetten magánszemélyek számára ajánlott, mivel a lízing időszakának lejártával az autó a lízingbevevő tulajdonává válik.

 

Mit jelent a kedvezményes ajánlat a gyakorlatban?

 

Vegyük példának egy bruttó 6 000 000 Ft értékű gépkocsit, amelyre ügyfelünk 3 000 000 Ft önerőt tesz le. 24 hónapos futamidővel számolva a havi törlesztőrészlet mindössze bruttó 133 933 Ft lesz. Az egész ügylet során visszafizetendő összeg pedig mindössze 3 214 392 Ft. Az alábbi táblázat a példa összegzésére szolgál.
 

zart

 

* A meghirdetett 7,17%-os THM esetén 6 000 000 Ft bruttó vételár, 3 000 000 Ft  önerő megfizetésével és 24 hónapos futamidővel, fix kamatozással, zártvégű pénzügyi lízing konstrukcióban érhető el. A 7,17%-os THM mértéke az ismertetett finanszírozási feltételek változásától függően módosulhat. A THM meghatározása a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt. Fix kamatozás esetén a havi lízingdíjak összege a futamidő alatt nem változik. A Lízingbe vevőnek az általa kiválasztott biztosítóval, a finanszírozott gépjárműre teljes körű casco biztosítást kell megkötnie akként, hogy a biztosítás (társ)biztosítottja a Merkantil Bank Zrt. mint lízingbeadó és tulajdonos. Zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő kötelező megszerzése következtében  a lízingbe vevőt terheli a visszterhes vagyonszerzési illeték megfizetése. A  finanszírozás további feltételeiről és a finanszírozás felmerülő kockázatairól a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból, Gépjármű Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Tájékoztatókból, valamint Hirdetményekből tájékozódhat, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A finanszírozott összeg folyósításának feltétele a Merkantil Bank Zrt. lízingbeadó általi pozitív hitelbírálat.  A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, részletekről érdeklődjön a Mercarius Mercar kereskedőnél, akik a Merkantil Bank Zrt. finanszírozást nyújtó közvetítőjeként jár el. Az ajánlat visszavonásig érvényes.
Reprezentatív példa fix kamatozású zártvégű pénzügyi lízing esetén használt személygépjárműre, futamidő: 24 hónap, finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 133 933 Ft, THM: 7,17 %, ügyleti kamat: 6,72 %, lízingbe vevő által fizetendő teljes összeg: 3 214 392. Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.

 

Mire lesz szüksége a hitelbírálathoz?

 

Magánszemélyek esetében a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok a következők:

  • személy azonosító igazolvány 
  • lakcímet igazoló hatósági igazolvány lakcímet tartalmazó oldala 
  • munkáltatói jövedelem igazolás

 *A hitelbírálat eredményétől függően egyéb dokumentumok is szükségesek lehetnek! 

 

Miért érdemes a Mercar gépjárműveit választani?
 

Az összes általunk kínált használt gépkocsi teljes kár és szerviz története elérhető ügyfeleink számára, hiszen ezek a járművek korábban az anyavállalatunk, a Mercarius flottakezelésében álltak. A gépkocsik teljes élettartamuk alatt szakértői kezekben voltak, és rendszeres karbantartásban részesültek.

 

Amikor tőlünk vásárol használt gépjárművet, nem kell aggódnia a további költségek miatt, a szükséges javításokat mi elvégezzük az autón, hogy Ön már tökéletes állapotban vehesse át.

 

Mely gépjárművekre vonatkozik ez az ajánlat?

 

Az akció azokra a használt gépjárművekre érvényes, melyek a Mercar budapesti és debreceni kínálatában elérhetőek 2023. november 1. és 2023. december 31. között. 

Az aktuális készletünk személyesen megtekinthető kereskedéseinkben a 1103 Budapest, Gyömrői út 115. és a 4032 Debrecen, Külső Böszörményi út 8. címeken, valamint online a https://mercarhasznaltauto.hu és a hasznaltauto.hu weboldalakon.

 

A részletekkel kapcsolatban szívesen állnak rendelkezésére a használt autó értékesítési tanácsadóink. Kérjen visszahívást itt!

 

MERCAR HASZNÁLTAUTÓ

marcar-fekete

 

Transzparencia
Megbízhatóság
Ügyfélélmény
Széles kínálat