Válassza készleten lévő használt autóinkat most akár 7,1%-os THM-mel: Cégek és magánszemélyek számára egyaránt!


 

2023. november 1. és 2023. december 31. között kivételes finanszírozási ajánlatokkal várjuk az üzleti és lakossági ügyfeleinket együttműködve megbízható partnereinkkel, az Euroleasing-gel és a Merkantil Bankkal.

 

                               MAGANSZEMELYEK    UZLETI

 

Miért érdemes a Mercar gépjárműveit választani?
 

Az összes általunk kínált használt gépkocsi teljes kár és szerviz története elérhető ügyfeleink számára, hiszen ezek a járművek korábban az anyavállalatunk, a Mercarius flottakezelésében álltak. A gépkocsik teljes élettartamuk alatt szakértői kezekben voltak, és rendszeres karbantartásban részesültek.

 

Amikor tőlünk vásárol használt gépjárművet, nem kell aggódnia a további költségek miatt, a szükséges javításokat mi elvégezzük az autón, hogy Ön már tökéletes állapotban vehesse át.
 

 

Mely gépjárművekre vonatkozik ez az ajánlat?
 

Az akció azokra a használt gépjárművekre érvényes, melyek a Mercar budapesti és debreceni kínálatában elérhetőek 2023. november 1. és 2023 december 31. között. 

Az aktuális készletünk személyesen megtekinthető kereskedéseinkben a 1103 Budapest, Gyömrői út 115. és a 4032 Debrecen, Külső Böszörményi út 8. címeken, valamint online a https://mercarhasznaltauto.hu és a hasznaltauto.hu weboldalakon.

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel, vagy további információra lenne szüksége, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk!

 

MERCAR HASZNÁLTAUTÓ

 marcar-fekete

 

 

 

Transzparencia
Megbízhatóság
Ügyfélélmény
Széles kínálat