Kedvezményes használtautó finanszírozás cégeknek


Használt autót a cégnek?
A Mercarnál most akciós finanszírozási és ÁFA visszaigénylési lehetőséggel várunk!


A használt autó nemcsak olcsóbb, de azonnal rendelkezésre is áll, ha pedig megbízható helyről választasz, a rejtett hibáktól sem kell tartanod. A Mercar kizárólag olyan gépjárműveket forgalmaz, amelyek korábban teljes élettartamuk alatt a Mercarius flottakezelésében álltak, így szervizkönyvüket végig, pontosan vezették.


Cégek számára december 31-ig kedvező feltételekkel kínáljuk nyílt végű pénzügyi lízing konstrukcióinkat ami esetében a lízingdíj ÁFA-nak a fele visszaigényelhető.


Például egy bruttó 5 000 000 Ft értékű, 6 éves Skoda Octavia esetén, 1 496 062 Ft + ÁFA saját erővel és 60 hónapos futamidővel számolva a havi törlesztőrészlet 49 026 Ft + ÁFA, míg a nettó maradványérték (amely a futamidő végén vagy egy összegben fizetendő vagy még tovább finanszírozható) 984 252 Ft lehet.*


Milyen előnyökkel jár a nyílt végű pénzügyi lízing? Többek között
- a lízingdíj áfatartalma a céges használat arányában, minimum 50%-ban visszaigényelhető,
- a lízingdíj kamatrésze költségként elszámolható,
- a lízingbe vevő jogosult az értékcsökkenés elszámolására,
- maradványértékes konstrukcióval csökkenthető a havi törlesztőrészlet,
- a beszerzési ár áfatartalma nem része a lízingtőkének, így a futamidő alatt fizetendő kamat kevesebb, mint a zárt végű lízing esetén.


* Figyelem! A fent bemutatott kalkuláció csak tájékoztató jellegű példa, nem minősül ajánlatnak vagy teljes körű tájékoztatásnak. A lízing konstrukciók részletes feltételei, költségei pénzügyi szolgáltatónkként eltérőek lehetnek. A részletes feltételekről érdeklődj kereskedésünkben!

Kérdezze a részletekről tapasztalt tanácsadóinkat!

 

Transzparencia
Megbízhatóság
Ügyfélélmény
Széles kínálat