Kedvezményes használtautó finanszírozás


Használt autót lízingelnél céges célra, egyéni vállalkozóként vagy magánszemélyként?

 

A Mercarnál most akciós finanszírozási lehetőségek várnak! December 31-ig kedvező feltételekkel kínáljuk zárt végű pénzügyi lízing konstrukcióinkat.


Milyen előnyei vannak a zárt végű pénzügyi lízingnek? Többek között
- magánszemélyek és egyéni vállalkozók számára is elérhető,
- a futamidő végén az autó a lízingbe vevő tulajdonába kerül,
- a gépjármű amortizációja cég esetében költségként elszámolható.


Például egy bruttó 5 000 000 Ft értékű, 6 éves Skoda Octavia esetén, 2 900 000 Ft bruttó saját erővel és 61 hónapos futamidővel számolva a havi törlesztőrészlet bruttó 59 998 Ft, míg a maradványérték (amely a futamidő végén vagy egy összegben fizetendő vagy még tovább finanszírozható) 1 250 000 Ft lehet.*

Miért érdemes a Mercar gépjárműveit választani?

A nálunk található összes autószervizkönyve pontosan vezetett, hiszen ezek a kocsik korábban a teljes élettartamuk alatt a Mercarius flottakezelésében álltak. Ha nálunk vásárolsz, nem kell tartanod a rejtett hibáktól, sőt, az esetleges esztétikai javításokat is elvégezzük az autón.

* Figyelem! A fent bemutatott kalkuláció csak tájékoztató jellegű példa, nem minősül ajánlatnak vagy teljes körű tájékoztatásnak. A lízing konstrukciók részletes feltételei, költségei pénzügyi szolgáltatónkként eltérőek lehetnek. A részletes feltételekről érdeklődj kereskedésünkben!

 

Kérdezze a részletekről tapasztalt tanácsadóinkat!

Transzparencia
Megbízhatóság
Ügyfélélmény
Széles kínálat